Луис Суарез наставља каријеру у Гремију или Круз Азулу

Танјуг
Луис Суарез наставља каријеру у Гремију или Круз Азулу

ЛОНДОН - Фудбалер Насионала и уругвајски фудбалски репрезентативац Луис Суарез наставиће каријеру у мексичком Круз Азулу или бразилском Гремију, преноси британски "Дејли мејл".

Суарез (35) је играо са селекцијом Уругваја на Свјетском првенству у Катару, али ова селекција није успјела да се пласира у осмину финала Мундијала. 
    
Уругвајски нападач има уговор са Насионалом до краја године. Британски медији наводе да Суарез има две могућности за наставак каријере, у Мексику или Бразилу.
    
"Нисмо постигли дефинитиван договор. Разговаћемо поново ове недеље. Поручујем навијачима Гремија да нећемо да допустимо да ово постане сапуница, као што се догодило с другим уругвајским играчем. Ова ситуација биће закључена ове недеље", поручио је потпредседник Гремија Пауло Калефи.
    
Британски медији подсјећају да је Калефи мислио на Единсона Каванија, који је преговарао са Гремијем, а на крају је завршио у Валенсији.
    
Суарез је некада играо за Ајакс, Ливерпул, Барселону и мадридски Атлетико. Он је освојио титулу са Насионалом, а рекао је да би волео да игра у МЛС лиги.
    
"Најизгледнија опција за мене је МЛС лига, али тренутно не размишљам о томе", изјавио је Суарез.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана