Лијевокрилни нападач Лакташа Стефан Милојевић заблистао у Модричи: Можемо до титуле

Дарко Пашагић
Лијевокрилни нападач Лакташа Стефан Милојевић заблистао у Модричи: Можемо до титуле

БАЊАЛУКА - Лијевокрилни нападач Лакташа Стефан Милојевић прве голове у сезони постигао је у 13. колу на гостовању код Алфа Модриче и био најзаслужнији за три освојена бода у дуелу с некадашњим шампионом БиХ.

На тај начин Лакташани су и даље на првом мјесту са жељом да ту остану, ако је могуће и до краја првенствене трке.

- У Модричу смо отишли са жељом да остваримо побједу, али смо знали да до ње неће бити лако доћи. Вјеровали смо у себе и то се на крају исплатило. Драго ми је што су моји голови пресудили побједника, али они нису само моја већ заслуга цијеле екипе, којој захваљујем што су ми помогли да постигнем прве поготке у овој сезони - рекао је Милојевић.

Овај 28-годишњак вјерује да Лакташи ове године могу освојити шампионску титулу.

- Нисмо можда најбоље кренули, али смо успјели са шест узастопних побједа да стигнемо највеће конкуренте и да послије 13 кола будемо на челу колоне. Вјерујем у екипу, али и све људе у клубу да можемо остати на првом мјесту до краја првенства и тако у Лакташе вратити премијерлигашки фудбал. Имамо квалитетну екипу, добар стручни штаб, сјајне услове за рад и штета би било да се то не искористи већ ове сезоне, мада неће бити лако, јер неколико клубова има исте планове. Ипак, сматрам да ће нам највећи ривали до сезоне бити бијељински Радник и Рудар Приједор - нагласио је Милојевић.

Прошао је Омладинску школу Борца, потом играо за БСК, Козару, Јединство из Жеравице, дервентски Текстилац да би посљедње три сезоне провео у Лакташима с којима има уговор до наредног љета.

- Не размишљам шта ћу послије истека уговора, јер се у Лакташима сјајно осјећам.  Сви моји фудбалски планови за сада су везани за овај клуб с којим желим да освојим титулу и заиграм већ наредне сезоне у Премијер лиги - наставио је Милојевић.

Мало је познато да је Милојевић глув од рођења, али према његовим ријечима то му никада није представљало хендикеп.

- Никада се нисам осјећао као особа са хендикепом, јер сам то одувијек прихватио као неминовност. Због тога имам изоштрена остала чула која ми омогућавају да пружам добре партије на терену. Наравно уз све то потребан је и велики рад, али се трудим да из дана у дан будем све бољи како за себе тако и за свој тим - додао је Милојевић.

Меси

Стефан Милојевић је нагласио да има више фудбалских узора, али да се међу њима издваја Лионел Меси.

- Када сам год у могућности гледам утакмице у којима он игра. Он је једном ријечју ненадмашан и зато не треба да чуди што је осми пут добио “Златну лопту” - нагласио је Милојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана