Леотар жели бољи пласман, стигао Татар

Дарко Драгичевић
Леотар жели бољи пласман, стигао Татар

ТРЕБИЊЕ – Леотар ће комплетне припреме за прољећни дио сезоне у Првој лиги Републике Српске да обави у свом граду а планирано је да током њега екипа одигра и седам контролних мечева.

Прва прозивка је обављена данас а у играчком кадру у односу на први дио сезоне нема Кристијана Пенића, Маркоса Сосе, Огњена Крнете и голмана Младена Милошевића.

За сад једино појачање је Керим Татар. Крилни фудбалер је прошлу полусезону провео у Првој лиги Федерације БиХ гдје је играо за Горажде. За овај тим је одиграо 13 мечева у првенству и два у Купу. Имао је учинак од два гола и три асистенције.

-Татар је прво појачање за наставак сезоне, али у финалним преговорима смо са још четири играча за које се надамо да ће нам унаприједити игру. Очекујемо да их озваничимо наредних дана те да имамо већи дио екипе од старта на припремама - истакао је тренер Олег Ћурић.

Леотар је договорио и већину пријатељских утакмица током зимским припрема.

-Тренираћемо на теренима у граду Сунца а поред тога планирамо да идемо једино на мечеве ван Требиња. За сад тражимо првог ривала за крај јануара док смо у фебруару договорили контролне утакмице. Прихватили смо учешће на Купу Мимоза у Херцег Новом гдје ћемо имати четири меча, те смо договорили утакмице против Томиславграда 17. фебруара, док ће дуел против Бокеља бити генерална проба за старт шампионата у Српској – додао је Ћурић.

Тренер требињског тима истиче да је циљ у наредном периоду да екипа поправи садашњи пласман. Леотар је први дио сезоне завршио на осмој позицији.

- Сигурно да у првом дијелу нисмо имали среће у појединим мечевима и да су резултати могли да буду и мало бољи. У другом дијелу сезоне желимо да поправимо наш пласман и примакнемо се екипама на врху . Било је тешко на старту јер је екипа испала из Премијер лиге. Оно што је тренутно најбитније да смо стабилни и да можемо само да напредујемо и будемо бољи- додао је на крају тренер Леотара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана