Леотар све даље од опстанка

Дарко Драгичевић
Леотар све даље од опстанка

ТРЕБИЊЕ –Леотар је све даље од опстанка у Премијер лиги БиХ, након што је одиграо без голова против Слободе у Требињу

Прво полувријеме утакмице у Требињу протекло је у теренској иницијативи домаћег тима који није успио да је конкретизује голом. Екипе су због важности меча у њега ушле веома опрезно. Леотар је имао више лопту у посједу, нападао је али осим покушаја убацивања у шеснаестерац нису успјели да опасније запријете голману Буквићу.

Посебно су по лијевој страни били активни Мирослав Чубрило и Данило Шиповац. Међутим након њихових продора ништа се није мијењало, док је Слобода чекала шансу из контранапада.

На старту другог дијела након грешке Герогијева, Слобода је први пут шутирала у оквир гола а Душан Пулетић је одбранио покушај Стојана Врањеша.

У 61. минуту Леотар је опет запријетио након прекида. Дарко Ђајић је покушао након убацивања Мирослава Чубрила а пуцао је право у голмана Буквића. Затим је покушао и Ханџић. Слобода је након тога имала шансу. Истакао се голман домаћих Пулетић који је зауставио ударац Саида Хусејиновића.

Требињски клуб није казнио једну од ријетких грешака гостујућег тима. Одбијену лопту у 81.минуту Аћимовић је послао високо преко гола. У судијској надокнади искључен је Георгијев који је добио други жути картон због прекрашаја над Хусејиновићем. Остаје нејасно зашто је Македонац добио први жути картон јер је прекршај над Шубертом направио Прусина.

Леотар је иначе данас био без тренера Марка Максимовића који је у прошлом колу зарадио трећи жути картон због којег је морао да буде на трибинама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана