Леотар и Рудар Приједор играју заостали меч: Тренери на трибинама

Д.Д.
Леотар и Рудар Приједор играју заостали меч: Тренери на трибинама

ТРЕБИЊЕ - Леотар и Рудар Приједор одиграће заостали меч 10. кола Прве лиге од 14 часова, а занимљиво је да ће обје екипе водити помоћници. Наиме, тренери Зоран Шараба и Вуле Тривуновић су под суспензијом тако да ће с трибина гледати своје изабранике.

Шараба је у дуелу против Љубића зарадио црвени картон, док Вуле Тривуновић одрађује суспензију.

- Свјесни смо који квалитет има Леотар, поготово у офанзивном дијелу и оно што нас сигурно неће заварати јесу дешавања са ове њихове посљедње утакмице и црвени картони. Ми смо у позитивном амбијенту добрих резултата. Поготово нас је растеретила ова задња утакмица у Источном Сарајеву против Славије у којој смо уписали три бода. Идемо у Требиње потпуно растерећени да пробамо доћи до позитивног резултата. Леотар је великан екипа која је појам и за Премијер лигу, али исто тако има доста кадровских проблема, али не обазиремо се превише на њих него се бавимо искључиво собом. Имамо квалитетну екипу, имамо на сваком мјесту малтене по два квалитетна играча тако да пуни самопоуздања идемо у Требиње да покушамо доћи до позитивног резултата - рекао је Вуле Тривуновић, тренер ФК Рудар-Приједор, који ће због суспензије меч посматрати са трибина.

Екипу ће водити Горан Кецман. Евентуалним тријумфом Рудар-Приједор би преузео лидерску позицију.

Леотар ће на овом мечу да наступи десеткован. Због црвених картона, добијених на претходној утакмици против Љубића у Требињу,  право наступа немају Лука Бабић, Матија Глоговац и Дарко Ђајић, као ни тренер Зоран Шараба који не може бити на клупи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана