Лековић: Са 19 година сам освојио "дуплу круну" и постигао гол на прослави титуле

Танјуг
Foto: Црвена Звезда

БЕОГРАД - Млади фудбалер Црвене звезде Стефан Лековић изјавио је данас да му се испунио дјечачки сан, јер је на прослави титуле са "црвено-бијелима" постигао гол за свој тим.

Црвена звезда је синоћ одиграла без побједника, 2:2 са екипом Новог Пазара у мечу посљедњег, 37. кола Суперлиге Србије. "Црвено-бијели" су на овој утакмици прославили 34. титулу у историји клуба.

Лековић је на овој утакмици постигао први гол у дресу Црвене звезде.

"Успео сам да са 19 година освојим 'дуплу круну' и на прослави титуле постигнем првенац. Значи ми то, подстрек је за даљи рад свакако. Мислим да сам могао и код другог гола боље да реагујем, али на грешкама се учи и сигуран сам да ћу кроз стицање искуства бити све бољи. Првенац бих посветио породици и свима који су били уз мене до сад", изјавио је Лековић, преноси званични сајт клуб.

Лековић је истакао да му је највећи ослонац у првом тиму Страхиња Ераковић.

"Од момента кад сам прешао у први тим, па до данас, Чупа (Ераковић) је увек био ту за мене и много ми значи његова подршка", додао је млади фудбалер Црвене звезде.

Он је посебно похвалио атмосферу на трибинама.

"Била је сјајна атмосфера, много људи на трибинама. Мало је киша покушала то да поквари, али није успела. Верујем да ће у сезони која следи бити још више људи. Мени као младом играчу значи да играм пред што више људи, и генерално читав догађај од данас, стварно је било фантастично", истакао је Лековић и додао да ће бити на одмору двије седмице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана