Легенде за „Искру”

Д. К.
Легенде за „Искру”

БАЊАЛУКА - Бањалучка дворана „Борик” у суботу ће бити домаћин трећег хуманитарног турнира у малом фудбалу “Ми играмо, они побјеђују”.

Сав приход од продатих карата и дресова (Борца, Црвене звезде, Партизана, Едина Џеке, Јошка Гвардиола...) које су организатори ставили на аукцију, а која траје већ више од десет дана, иде за за Удружење родитеља дјеце обољеле од малигних болести “Искра”.

Иначе, на турниру, учествују ветеранске екипе Борца, Црвене звезде, Партизана, Сарајева, Ријеке, репрезентација Словеније, те Ол Стар тим и селекција Пријатеља турнира. Комплетну причу подржали су и Саша Илић, Марко Марин, Саша Здјелар, Ненад Перуничић, Тарик Филиповић и други.

- Биће нам част и задовољство што можемо помоћи на овакакв начин наше пријатеље из „Искре”. Велики број бивших асова нам долази, Иван Обрадовић, Антонио Рукавина, Младен Младеновић, Драган Богавац, Милан Степанов, Елвир Болић и многи други. Позивам све људе да у суботу дођу у „Борик”, да уживају у добром фудбалу у помогну „Искри” - рекао је Боро Вујић, један од организатора турнира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана