Легенде фудбала уз асистенцију Mozzartа прикупиле новац за Удружење Pomozi.ba

Mozzart
Легенде фудбала уз асистенцију Mozzartа прикупиле новац за Удружење Pomozi.ba

Сјајне асистенције, голови и громогласна подршка са трибина обиљежили су хуманитарну утакмицу између екипа BHfanaiticosa и Легенди БХ фудбала, која се играла у Градској арени "Хусејин Смајловић" у Зеници.

У узбудљивој утакмици, побједници су сви који су јуче били дио ове хуманитарне мисије, јер је сав приход спонзора и продатих улазница био намијењен Фонду за лијечење обољелих бх. грађана Удружења Pomozi.ba. Племениту мисију подржала је и компанија Mozzart која је за сваки гол Легенди БХ фудбала, који су играли у дресовима за знаком „М", донирала по 1.000 КМ за лијечење бх. грађана. Легенде су постигле девет голова што је у укупном скору 9.000 КМ које је донирала компанија Mozzart.

 

"Невјероватан је осјећај било бити дио овог спектакла, који је још једном показао колико су људи у БиХ пуни емпатије и колико су спремни бити ту за људе, којима је потребна наша помоћ. Ова утакмица је само доказ за то, јер смо заједничким снагама успјели окупити најбоље што БиХ има и вјерујем да ће овакви спортско хуманитарни сусрети постати традиционални. Mozzart је још једном препознао значај једног пројекта Удружења Pomozi.ba и сада се већ позиционирао као један од наших сталних партнера у чињењу добрих дијела. Хвала им у име свих, којима је потребна наша помоћ" рекао је Јасмин Лигата из Удружења Pomozi.ba.

 

У тиму Легенди су, између осталих, наступили Сенијад Ибричић, Дарио Дамјановић, Авдија Вршајевић, Ведин Мусић, Дарко Малетић, Самир Муратовић, Аднан Гушо, Буленд Бишчевић, Џемал Берберовић, Сафет Надаревић, Елвир Болић и Емир Спахић. У узбудљивој и веома посјећеној утакмици против њих су играли BHFanaticosи, а све их је бодрила бројна публика међу којима су били Мирза Телетовић, Разија Мујановић и Амел Тука који су дошли да уживају у овом фудбалском спектаклу, али и да помогну лијечењу грађана.

 

То су учинили куповином карата, по цијени од 5 КМ, а за улазнице је владао велики интерес још од најаве ове утакмице. На сваку продату улазницу, по цијени од 5 КМ, tixbase је донирала додатну 1 КМ у хуманитарне сврхе. Захваљујући Легендама БХ фудбала, који су овог пута дословно оставили срце на терену за обољеле бх. грађане, BHfanaticosima, компанији Mozzart и племенитим љубитељима фудбала у публици, за Фонд за лијечење обољелих бх. грађана Удружења Pomozi.ba прикупљено је преко 50.000 КМ.

Тиме су ови фудбалски зналци, љубитељи фудбала, као и компанија Mozzart, која је доказани пријатељ спорта, још једном потврдили да у игри на хуманост сви побјеђујемо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана