Легенда клуба преузела Вележ

Г.С.
Легенда клуба преузела Вележ

НЕВЕСИЊЕ - Дугогодишњи играч и тренер ФК Вележ Мијат Мишељић именован је за  шефа стручног штаба  невесињског прволигаша након што је управа клуба прихватила оставку  Игора Реметића. 

Мишељић  који  је као играч и тренер свих селекција клуба до сада  уписао око 1000 наступа за најстарији спортски колектив у Невесињу покушаће да у наставку сезоне консолидује екипу, наметне тимски дух и врати наду за опстанак у Првој лиги РС.

На првом тренингу Мишељић је поручио играчима да жели здраву екипу која поштује дисциплину и  у којој ће постојати јака жеља за побједом.

-Имамо подршку управе, општине и спонзора и од вас очекујем да играте срцем и за своје навијаче, истакао је Мишељић.

Члан управе клуба и начелник општине Миленко Авдаловић рекао је да је план био да ове сезоне  резултатски и организационо  Вележ направи корак више, али да очито на терену то није потврђено.-Заокружена је финансијска конструкција, људски смо се растали са бившим тренером, дали подршку Мишељићу и остаје нада да ће се игра поправити, посебно на домаћем терену, истакао је Авдаловић. И он је поручио играчима да од њих очекује момачку игру која ће задовољити све људе који воле Вележ.

У наредном колу Вележ ће гостовати Борцу у Козарској Дубици

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана