Лансирана кампања за УЕФА Еуро 2024 - "Уз Нектар лако је!"

Г.С.
Лансирана кампања за УЕФА Еуро 2024 - "Уз Нектар лако је!"

Спремите се да будете дио историје фудбалског узбуђења јер репрезентација Србије корача на терен Европског првенства 2024. први пут као Република Србија.

Подршку репрезентацији Србије пружа велики број ватрених навијача из Републике Српске и Бањалучка пивара као њен вишегодишњи партнер. Кампања за УЕФА Еуро 2024 "Уз Нектар лако је!" на шаљив и симпатичан начин показује како се сваки проблем мозе ријешити уз мало довитљивости и уз Нектар.  Љубитељи фудбала це моћи да навијају и бодре тим Србије на предстојећем првенству, које ће се одржати у Њемачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године пива и уз персонализоване лименке Нектара са играчима фудбалске репрезентације Србије.

"Нектар пиво је дугогодишњи пријатељ фудбалске репрезентације Србије, због чега смо и лансирали посебно паковање како би било у духу подршке нашем тиму на предстојећем европском првенству. Пресрећни смо што фудбалери Србије иду на сва велика такмичења од када је уз њих Нектар пиво, те нас је то инспирисало за слоган кампање "Уз Нектар лако је". Надамо се проласку међу 16 најбољих у Европи и радујемо се што ћемо и овог првенства да будемо званично пиво догађаја "ЕУРО у Борику", да заједно из срца Бање Луке бодримо репрезентацију Србије," изјавила је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре.

Репрезентација Србије током предстојећег првенства игра у групи Ц и то са екипама Словеније, Данске и Енглеске.  Најбољих 16 репрезентација ће изборити пласман у осмини финала првенства, а тим Србије у бојама "Нектар" пива има велику шансу да начини подвиг на такмичењу, јер како кажу из Бањалучке пиваре "Уз Нектар лако је".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана