Лалатовић званично потписао уговор са Војводином

Танјуг
Foto: Агенције

НОВИ САД- Српски тренер Ненад Лалатовић данас је званично потписао уговор са Војводином, саопштио је новосадски клуб, али без детаља о дужини сарадње.

"Фудбалски клуб Војводина са задовољством објављује да је Ненад Лалатовић данас и званично потписао уговор са "старом дамом". После јучерашњег састанка УО на ком је донета одлука о именовању Лалатовића за новог шефа стручног штаба, он је данас и званично потписао уговор на две године и на клупи Војводине дебитоваће по трећи пут на мечу против Јединства после октобарске репрезентативне паузе", стоји у објави на клупском сајту.

На клупи Новосађана Лалатовић је наслиједио Немању Кртолицу, који је привремено био тренер, пошто је смијењен Божидар Бандовић.

Лалатовић је претходно водио Војводину у сезони 2015/2016, као и од 2019. до 2021. Даље се наводи да је у прошлом Лалатовићевом мандату члан УО био Љубомир Апро, а тад су, 2020. "лале" освојиле трофеј у Купу Србије.

"Такође, садашњи спортски директор Марко Јовановић и Ненад Лалатовић имали су већ једну успешну сарадњу, пошто су предводили нишки Раднички до историјског другог места у Суперлиги Србије".

Додаје се и да  је Лалатовић тренер са највише побједа у историји Војводине и да му клуб овом приликом жели још много тријумфа и нових трофеја на клупи "старе даме".

На сајту Војводине на крају се истиче да ће се промоција новог шефа стручног штаба Војводине одржати у сриједу, 9. октобра у 11 часова у просторијама Фудбалског центра Вујадин Бошков.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана