Кува у Партизану: Повлачи се Милош Вазура?

Телеграф
Кува у Партизану: Повлачи се Милош Вазура?

БЕОГРАД - Кува у Партизану у минулих неколико дана, слути на промјене у клупском руководству, а као потврда наведеног свједочи и чињеница да су у Хумској данас и званично заказали ванредну Скупштину за 11. октобар, сазнаје Телеграф!

Прије засједања највишег клупског дела највјероватније ће бити одржан и Управни одбор како би се испоштовала процедура, а потом ће актуелни сазив одлучивати о управљачким органима у будућности.

Тим поводом новинари Телеграфа су позвали и генералног директора Милоша Вазуру, који потврђује да је током данашњег дана заказана сједница Скупштине, а између редова се некако чини да ће послије десет година повући са своје позиције на поменутом заједању.

- Истина је, заказали смо седницу Скупштине за 15 дана закључно од данас, то значи 11. октобра. С обзиром на чињеницу да се у медијима и јавности појављују бројне спекулације, рећи ћу вам само да ће на том сазиву клупски органи одлучивати о наредним потезима у Партизану, па и у вези са његовим руковођењем, исто тако и о избору новог руководства. Јер, једини орган коме ћу подносити извештај је Скупштина, а не одређеним групама људи који се данима уназад јављају у медијима - истиче Вазура.

Напомиње и да апсолутно прихвата одговорност за актуелни моменат у клубу.

- Нити бежим, нити желим да бежим од одговорности. Апсолутно сам свестан ситуације у Партизану, свестан актуелног момента у коме се клуб налази, свестан и много других ствари, али ћу о свему томе говорити на Скупштини када ћу поднети и свој извештај о раду. То је све што желим да кажем и нећу се више оглашавати до поменутог заседања када ћу детаљно изнети своје ставове - јасан је Милош Вазура.

Подсјетимо, у Хумској се припремају промјене у највишем клупском руководству, гдје ће предсједника Милорада Вучелића готово сигурно замијенити Расим Љајић, док све остале позиције још увијек упитне и зависиће највише од избора управо првог човјека клуба.

Отуда ће и поменуто засједање Скупштине вјероватно одагнати много дилеме и ставити тачку на спекулације, јер се данима уназад "врти" неколицина имена на готово свим функцијама и све то дјелује збуњујуће, а вјероватно лоше утиче и на тим који је још увијек у шоку послије дербија и одласка тренера Александра Станојевића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана