Крунић: О Звезди сам сањао као дјечак

ГС
Foto: FK Crvena zvezda

БЕОГРАД - Заиста не могу да дочекам да заиграм за Звезду и да истрчим пред пуну Маракану, изјавио је нови фудбалер црвено-бијелих - Раде Крунић. 

Крунић је прије два дана потписао уговор са Црвеном звездом, а тренутно се налази у Холандији због репрезентативних обавеза са селекцијом Босне и Херцеговине.

- Осећам се чаробно, јер сам остварио дјечачки сан. Много сам срећан и поносан на себе због тога. Ево и сад се најежим кад помислим на навијаче. Сањао сам о томе као дјечак, послије и као човјек и професионалац, а сада се то коначно дешава. Хвала Богу на томе, рекао је Крунић.

Он је говорио и о очекивањима у црвено-бијелом дресу.

- Мислим да је 'дупла круна' реална, с обзиром да већ дуго доминирамо српским фудбалом. Наравно да сам пратио Звезду, како у Европи, тако и у првенству. Трофеји су обавеза у Звезди, и подразумијевају се. Свјестан сам тога. Што се Лиге шампиона тиче, играмо против елите европског фудбала, али уз помоћ публике, мислим да можемо много. Видјело се како су момци одиграли против Бодеа на Маракани. Надам се да ћемо проћи у 'нокаут' фазу, додао је Крунић.

Нови фудбалер Црвене звезде је имао и поруку за навијаче.

- Даћу свој максимум да се представим у најбољем свјетлу у Црвеној звезди. Надам се да ће нас навијачи бодрити на свакој утакмици, заправо сам сигуран да хоће, подвукaо је Крунић, пише РТ Балкан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана