Круљ: Овјерити бодове из Фоче

Дарко Драгичевић
Круљ: Овјерити бодове из Фоче

ПРИЈЕДОР – У Рудар Приједору се лакше дише. Након прве прољећне побједе на гостовању у Фочи, екипа пуна самопоуздања дочекује Фамос (недјеља, 15.30).

Тренер Бојан Круљ још не зна да ли ће моћи да рачуна на све играче за овај меч.

-Пре свега хвала навијачима који су прешли велики пут и бодрили нас у Фочи. Пуно су нам значили и надам се да смо им се одужили победом. Али то морамо сад да оверимо против Фамоса и да на свом терену потврдимо та три бода и уђемо у серију позитивних резултата. Немања Пекија и Александар Демоњић су почели са тренинзима али како нису радили десет дана видјећемо колико могу да издрже док се Ђоан Сервос вратио из репрезентације – истакао је тренер Бојан  Круљ.

Фудбалер Бранислав Томић жели да је тријумф у Фочи само први успјех у низу

-Сад је стварно све како треба, млада смо екипа којој је баш била потребна побједа. Уз овакав рад стручног штаба и управе сигуран сам да имамо пуно простора за напредак. Остварили смо велику побједу у Фочи али надамо се да је то само почетак серије. Већ у недјељу морамо да потврдимо игру из Фоче, дођемо до побједе и да гледамо само напријед јер имамо доста простора за напредак – истакао је Томић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана