Кренули и Лакташи: Нема предаје у борби за титулу

Г.С.
Кренули и Лакташи: Нема предаје у борби за титулу

ЛАКТАШИ - Фудбалери Лакташа у значајно промијењеном саставу су почели припреме за наставак такмичења у Првој лиги Републике Српске.

Екипу су током зимског прелазног рока напустили Џафо Хаџић, Марино Матић, Амар Смаиловић, Раде Џомбић, Срђан Јањетовић док се Давид Вуковић вратио са позајмице у Борац. За сад су нови играчи Бранко Росић и Александар Петровић.

Тренер Миљан Бајић истиче да прелазни рок још није готов за његову екипу.

- Очекујем још једног или два играча у овом прелазном року како би заоштрили конкуренцију у тиму. Комплетне припреме обавићемо на нашем терену уз одигравање шест контролних мечева, што мислим да је довољно да у правом ритму дочекамо наставак шампионата - истакао је тренер Миљан Бајић.

Лакташи ће током припрема имати и дуел Купа БиХ гдје ће играти против Посушја 10. фебруара.

- Први контролни меч смо заказали за 27. јануар када ћемо играти против јуниорске екипе Борца. Затим нам 29. јануара слиједи дуел против тузланске Слободе. Имаћемо још и провјеру против Козаре 3. фебруара пред дуел Купа БиХ против Посушја. Затим ћемо играти још са Жељезничар спорт тимом, док је генерална проба дуел против Тошка, 24. фебруара - истакао је тренер Лакташа.

Лакташи су први дио шампионата завршили на другој позицији са три бода мање у односу на водећи Радник. Њихови ривали су се значајно појачали у борби за титулу и пласман у Премијер лигу БиХ.

- Наша је жеља да будемо у самом врху и да првенство учинимо занимљивим и да се боримо до краја. Мислим да ћемо у томе успјети и да ниједном ривалу неће бити лако против нас - додао је Бајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана