Крећу и фудбалери Славије: Регоје чека појачања

Д. Д.
Крећу и фудбалери Славије: Регоје чека појачања

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Фудбалери Славије пале моторе за други дио шампионата Републике Српске. Прозивка је у 13 часова, а тренер Бојан Регоје очекује да екипа у наредном периоду буде појачана са још два до три нова играча. Славија је тренутно на 12 позицији са 19 бодова.

- Сигурно је да ћемо покушати да појачамо своје редове. Видјели смо да нам је потребно да имамо ширину па планирамо да доведемо два до три појачања. Већ смо у преговорима с неким фудбалерима, али док не буде све готово не бих излазио са именима - истакао је тренер Регоје.

Комплетне припреме екипа ће обавити на свом терену, а у овом периоду имају и меч Купа БиХ(11. фебруара). Ривал је актуелни шампион.

- Имамо добре услове на свом терену и настојаћемо да се што боље спремимо за други дио шампионата Српске. Договорили смо двије контролне утакмице против Игмана из Коњица и ТОШК-а. Поред тога имамо и дуел у Купу БиХ. Дуел је на средини припрема тако да ћемо га тако и гледати. Зрињски је фаворит, а нама ће дуел против њих добро доћи да видимо гдје смо тренутно у односу на водеће екипе из БиХ - додао је тренер Регоје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана