Комазец за прво мјесто

Дарко Пашагић
Комазец за прво мјесто

УГЉЕВИК - Фудбалери Звијезде 09 у дербију 10. кола Прве лиге Републике Српске савладали су Лакташе са 1:0 и тако им преотели прво мјесто.

Једини погодак на утакмици постигао је ветеран Никола Комазец, који је у игру ушао у 78. минуту. Гол вриједан три бода овај 36-годишњи нападач постигао је у првом минуту судијске надокнаде и тако овај тријумф прволигаша из етно-села Станишићи учинио још слађим.

- Пред овај сусрет из табора Лакташа су изјављивали да су најбољи тим у лиги и то нам је свима сигурно био мотив више да дамо све од себе. Играчи су током свих 90 минута били веома одговорни на терену, били смо бољи ривал и заслужено смо освојили сва три бода са којима смо преузели прво место. Радује ме што Лакташима током 90 минута практично нисмо дали прилику да озбиљније угрозе наш гол - нагласио је шеф стручног штаба Звијезде 09 Бојан Тркуља.

Похвалио је противничког тренера Слободана Старчевића, који је екипу Лакташа одлично посложио.

- У првом колу када је водио Борац из Козарске Дубице изгубили смо на свом терену. Ово је био велики реванш, а управо та прва утакмица ми је помогла да видим начин игре на који играју екипе које води Старчевић. То ми је много помогло у припреми утакмице - наставио је Тркуља.

Похвалио је и стријелца побједоносног гола.

- Комазец је сигурно један од најстаријих играча у Лиги и још једном је потврдио о каквом се фудбалеру ради. Водио је и овог пута ову нашу децу на одличан начин и борио се на терену као да му је 18 година. Мало сам се прибојавао да га раније уведем у игру, јер је још ровит, али се његов улазак показао као пун погодак - додао је Тркуља.

Парови 11. кола, које се игра у суботу и недјељу, 12. и 13. октобра: Слобода (НГ) - Фамос, Козара - Романија, Дрина ХЕ - Жељезничар Спорт тим, Лакташи - Славија, Рудар Приједор - Звијезда 09, Слобода (МГ) - Леотар, Љубић - Борац (КД), Вележ (Н) - Сутјеска, Дрина (З) - БСК.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана