Којић: Звијезда тежак ривал, али покушаћемо да побиједимо

Д.Д.
Којић: Звијезда тежак ривал, али покушаћемо да побиједимо

ПРИЈЕДОР - Рудар-Приједор ће у суботу дочекати другопласирани тим на табели -екипу Звијезде-09 из Етно села Станишићи. Меч ће се играти од 16,30 часова на Градском стадиону.

На конференцији је говорио помоћник шефа стручног штаба ФК Рудар-Приједор - Душан Дошљак. Дошљак је, прије осврта на сутрашњи меч, изјавио саучешће породицама настрадалих у два крвава пира која су се десила у његовом граду Београду.

- Иза нас је серија тешких утакмица у згуснутом распореду. Имамо вјетар у леђа након серије добрих резултата без пораза. Долази нам Звијезда-09, која је уз Крупу, најквалитетнији противник. Ми ћемо, као и у сваку утакмицу до сада, ући максимално фокусирано, и покушаћемо да задржимо бодове кући - рекао је Дошљак.

Капитен Немања Пекија неће бити на располагању за овај меч, након блаже повреде на тренингу.  Момко Којић, дефанзивац жуто-плавих, истакао је добру атмосферу у свлачионици.

- Долази нам екипа Звијезде-09 која је друга на табели и сигурно је да нас очекује тешка и захтјевна утакмица, али такође вјерујем да ћемо сутра пред нашим навијачима одиграти добар меч и покушати доћи до побједе - додао је Којић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана