Којић: Очекујем тврд меч у Лакташима

Г.С.
Foto: ФК Звијезда09 /Драган Ђукић

УГЉЕВИК - Након пораза против Крупе, Звијезду 09 очекује нови дерби.  Сутра се игра 21. коло Прве лиге Републике Српске у којем екипа Звијезде 09 гостује у Лакташима.

Екипа Лакташа налази се на трећем мјесту  са освојена 43 бода, док се екипа Звијезде 09 налази на четвртом са освојених 40 бодова.  Дерби 21. кола најавио је стандардни првотимац и капитен Звијезде 09 Немања Којић који је рекао да их чека тврд и тежак меч у Лакташима.

"У сриједу идемо у госте доброј и организованој екипи Лакташа. Као што знате, испустили смо бодове против Крупе, тако да идемо у Лакташе по нове бодове. Знамо да нас очекује тврд и тежак меч али наше амбиције се знају", истакао је Којић.

Којић је рекао да је екипа мотивисана и жељна нових побједа као и да се нада да ће терен и суђење бити на завидном нивоу.

"Што се тиче играчког кадра могу да кажем да имамо добар ростер. Екипа је мотивисана и жељна побједа. Против Лакташа неће играти наша два битна играча, Јањић због жутих картона и Дујковић због добијеног црвеног картона против екипе Крупе", закључио је Којић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана