КМФ Жељезница Трново уз Mozzart до титуле

Mozzart
КМФ Жељезница Трново уз Mozzart до титуле

У једној од најмањих општина у Републици Српској гаје велику љубав према малом фудбалу. У КМФ Жељезница у општини Трново у Источном Сарајеву за бодове се боре од 2017. године, а тренутно високо котирају у Првој лиги Републике Српске. Подршка у борби за освајање републичког и државног футсал врха стигла им је из компаније Mozzart.

„Mozzart је заиста велики бренд и само повезивање нашег клуба са овом компанијом представља велику ствар за нас. У свијету спорта, Mozzart је један од најпрестижнијих спонзора и донатора. Тренутна сарадња је заиста на изузетно високом нивоу, а похвалио бих њихову намјеру у промовисању аматерског спорта и екипа из мањих мјеста широм Балкана којима помоћ у виду опреме значи много. Пажња коју су нам посветили ће бити покретач за нас да направимо добре резултате - каже Слободан Елез, капитен и генерални секретар КМФ Жељезница Трново.  

 

У Трнову се фудбал, осим у дворани, игра и на тамошњем стадиону ФК Жељезница под чијим окриљем је настао КМФ Жељезница. Ова футсал екипа броји 25 чланова, док омладинску селекцију чини 16 дјечака.

 

Претходну сезону завршили су као вицешампион иза Футсал клуба Борац из Бањалуке. Такође, остварили су пласман међу осам екипа у Купу БиХ и Купу РС.

 

Тај успјех дао им је вјетар у леђа у борби за титулу шампиона Републике Српске, а тиме и за пласман у друштво најбољих у држави унутар Премијер футсал лиге БиХ. То би, кажу, био изузетно велики успјех за њихову малу општину Трново.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана