КМФ Радник очекује Лига шампиона: Циљ елитна група

Д. Д.
КМФ Радник очекује Лига шампиона: Циљ елитна група

ПЛЗЕЊ - Футсалери Радника стартују вечерас у групној фази Лиге шампиона. Бијељински тим игра у групи шест, гдје ће му ривали бити домаћин Локомотива Плзењ, дански Гентофте и летонска Рига.

У првом мечу Семберци ће играти против домаћина Локомотиве која је уједно највећи фаворит за прво мјесто које води у елитну рунду. Радник је успјешно прошао квалификације, а сад му слиједе нова искушења. Један од најискуснијих играча Давор Арнаутовић пред главну рунду истиче да нема предаје.

- Урадићемо све да изборимо пролазак у наредну рунду, што би заиста био сјајан резултат. Први ривал нам је домаћин Плзењ који је веома добра екипа. Међутим, спортски је надати се успјеху и урадићемо све да остваримо повољан резултат - истакао је Арнаутовић.

Футсалер Радника истиче да је стручни штаб одрадио анализу и преосталих противника.

- Сигурно је да Гентофте и Рига имају завидан квалитет чим су се нашли међу 32 најбоља тима у Европи. Нису се сигурно случајно нашли овдје. Ми своју шансу видимо у нашој игри на вишак. Једноставно, већ годинама играмо тај систем који нам даје резултате са голманом у пољу и покушаћемо да тај стил наметнемо ривалима и дођемо до повољних резултата - рекао је на крају Арнаутовић.

Радник ће први меч играти у 19 часова против Локомотиве. Наредног дана игра се дуел против Гентофтеа, а почетак је заказан за 16 часова. Посљедњи меч у групи Радник ће играти у суботу, 28. октобра, у 16 часова против Риге. Пласман у елитне групе обезбиједиће само побједник из ове групе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана