Клинци доминирају у раду на Златибору

Дејан Кондић
Foto: Дејан Кондић

Фудбалери Борца одрадили су још један тренинг, једноипочасовни, који је био мало лакшег интензитета, обзиром да "црвено-плаве" сутра од 18 часова очекује дуел против Црвене звезде.

На терену хотела Палисад "мува се није чула", а све је прштало од енергије и велике жеље момака да се наметну тренеру Винку Мариновићу, упркос киши која је натопила терен. Један од оних који су привукли пажњу штуке је и млади лијеви бек Милијан Ковачевић. 

- Задовољан сам радом и драго ми је што сам са првотимцима. Услови су изванредни и на нама је да дамо максимум - рекао је Ковачевић. 

Давид Чавић након годину дана поново се вратио у Борац. Истиче да је лијепо опет бити у свом клубу.

- Вратио сам се након годину дана у свој клуб, свој град. Сутра већ имамо прву утакмицу, па се надам да ћу се доказати шефу струке. Ми смо Борац и што не би изненадили првака Србије. Што се рађа тиче  све је у најбољем реду. Прва два дана имали смо лијепо вријеме, сада је пала та киша, али бићемо спремни за ноћу сезону - поручио је Чавић.

Тренинг су испратили и предсједник клуба Милан Тегелтија, те спортски директор Оливер Јандрић, али и некадашњи првотимац Саша Кајкут.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана