Кикс пред дерби - фудбалери Партизана ремизирали против Радничког

Танјуг
Кикс пред дерби - фудбалери Партизана ремизирали против Радничког

БЕОГРАД - Фудбалери Партизана ремизирали су код куће против крагујевачког Радничког резултатом 3:3 у мечу 19. кола Суперлиге Србије, чиме су пред утакмицу против Црвене звезде у сриједу направили заостатак од два бода за вјечитим ривалом.

Већ у другом минуту Алдо Калулу је пропустио феноменалну шансу да доведе Партизан у вођство, а казна је стигла веома брзо. За само девет минута, од 7. до 16. Раднички је повео 2:0. Прво је стријелац био Матија Глушчевић, а асистент Љубиша Пецељ, а затим је Бојан Аџић спојио са голом Чинедуа Жофрија.

Успео је Партизан да изједначи до краја полувремена. У 39. минуту је Матеус Салдања дао гол после додавања Калулуа, а онда је у 44. поравнао Бибрас Натхо прелијепим голом из слободног ударца.

У 62. минуту после асистенције ВАР собе оправдано је поништен гол Салдање због офсајда, а у 74. минуту Раднички је поново повео, катастрофалну грешку дефанзиваца Партизана казнио је Милан Видаков.

У 87. минуту резервиста Кристијан Белић је изједначио на 3:3, али није успео Партизан да стигне до потпуног преокрета у надокнади.

Партизан је сад други са 44 бода, два мање од лидера Црвене звезде, коју дочекује у сриједу од 18 часова, у посљедњем колу јесењег дијела сезоне, у заосталом мечу 9. рунде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана