Кажу да је ово највећи "преокрет" икада: Шта је играч Евертона урадио за раст косе

GS
Foto: Twitter

Име Андроса Товнсенда познато је већини љубитеља фудбала и његове вјештине на терену знале су одушевити гледаоце широм свијета, али оставио је многе без текста готово па савршеном трансплантацијом косе.

Многи фудбалери подвргнули су се третману пресађивања косе и имају сјајне резултате. Ту су и бројне звијезде које играју на највишем могућем нивоу, а један од оних с најбољим резултатима је Андрос Товнсенд.

Ова дугогодишња звијезда клубова Премиерлиге попут Тотенхема, Њукасла, Кристал Паласа, а данашњи члан Евертона, без косе је почео остајати још у раним двадесетим годинама.

Познат по разорном ударцу с дистанце, Товнсенд је корак по корак остајао без косе, а онда се подвргнуо различитим третманима.
Према наводима британских медија, овај крилни фудбалер прво је урадио микропигментацију власишта (СМП), прије него што је извршио операцију пресађивања косе.

Током микропигментације, практичар тетовира мале тачке на тјемену које опонашају изглед фоликула длаке. Правилна микропигментација може прикрити ране и визуелно подебљати угрожена подручја, преноси Кликс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана