Капитен Сутјеске о Куп дуелу против Борца: На терену неће бити пардона

Г.С.
Капитен Сутјеске о Куп дуелу против Борца: На терену неће бити пардона

ФОЧА - Фудбалери Сутјеске желе да се у што бољем свјетлу представе у мечу осмине финала Купа Републике Српске против бањалучког Борца (17 часова). Овај меч имаће и добротворни карактер, јер је приход од улазница (улаз три КМ) намијењен за изградњу спомен-крста погинулим борцима Војске Републике Српске.

Капитен Сутјеске Никола Мојовић је један од играча који је током каријере наступао за оба тима. Поред њега играли су и Милан Муминовић, Дејан Рашевић, Владан Даниловић, садашњи предсједник Сутјеске Дарко Војводић је био успјешан тренер.

- Свакако да је част играти против Борца, али на терену неће бити пардона, емоције су по страни и даћемо све од себе да прођемо даље. Бањалучанима велико поштовање, али ми се на нашем терену не плашимо никога. Долазак Дарка Војводића на мјесто предсједника донио је позитивну енергију. Позивам све навијаче Сутјеске и љубитеље фудбала да дођу, да нас подрже и да учествују у хуманитарној акцији - рекао је Мојовић. Побједник дуела у четвртфиналу игра против Славије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана