Каменовани фудбалери Лиона, најгоре прошaо тренер

GS
Каменовани фудбалери Лиона, најгоре прошaо тренер

Делегација Лиона која се превозила аутобусом на дерби у Марселу је каменована, а према првим извјештајима француских медија повријеђен је тренер екипе Фабио Гросо.

Лионов тренер је, према писању РМЦ Спорта, задобио ударац током каменовања док је с екипом путовао на утакмицу Лиге 1 против Марсела.

Делегација је нападнута по доласку на стадион Велодроме, при чему су на аутобусу разбијена два прозора.
Гросо се тренутно налази на лијечењу јер је током инцидента задобио повреду лицу. Французи пишу да је тренер повријеђен стакленим остацима прозора аутобуса.

РМЦ тврди да су два предмета бачена на два различита дијела аутобуса, а да су Гросо и његов замјеник "гадно" посјекли лице.

Пише се и да је двојац на лијечењу на стадиону у амбуланти, док се тренутно одржава састанак у свлачионици с власником Лиона Џоном Текстором и играчима.
Иначе, ово је бурна сезона у Лиону, клубу који је између 2001. и 2008. године освојио седам узастопних наслова Лиге 1.

С девет одиграних утакмица налазе се на дну табеле без побједе и уз шест пораза.

Клуб, који је 2020. године био у полуфиналу Лиге првака, пао је на дно табеле након што је у недјељу код куће изгубио 2:1 од Клермонт Фута, преноси Кликс

Било је то посљедње понижење у грозном почетку сезоне уз 4:1 пораз код куће од ПСЖ-а почетком септембра. Била је то кап која је прелила чашу за управу Лиона која је отпустила Лаурента Бланка и замијенила га Гросом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана