Јувентус нуди Лацију 25 милиона евра за Сергеја Милинковић-Савића

Танјуг
Јувентус нуди Лацију 25 милиона евра за Сергеја Милинковић-Савића

Руководство Јувентуса спремно је да понуди 25 милиона евра Лацију за српског фудбалског репрезентативца Сергеја Милинковић-Савића, преноси Калчомеркато.

Милинковић-Савић има уговор са Лациом до јуна 2024. године, а први човјек римског клуба Клаудио Лотито је више пута тражио 100 милиона евра за српског репрезентативца.

Међутим, италијански медији наводе да је српском фудбалеру цијена пала послије Свјетског првенства у Катару. Он је спреман да настави каријеру у Јувентусу, који је у контакту са менаџером српског фудбалера Матејом Кежманом.

Торински клуб је спреман да понуди Лацију само 25 милиона евра за Милинковић-Савића, који ће у јулу ући у посљедњу годину уговора са римским клубом. Он би на крају наредне сезоне могао да напусти Лацио без обештећења због чега Лотито планира да га прода већ у љетњем прелазном року, али само под условом да добије праву понуду.

Милинковић-Савић је у Лацио стигао прије осам година из Генка. Он је ове сезоне одиграо 42 меча за Лацио у свим такмичењима и постигао је осам голова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана