Јувентус на 12 секунди прије краја стигао до побједе

GS
Foto: Instagram

Макс Алегри преживио је још један меч на клупи Јувентуса захваљујући Душану Влаховићу који је постигао два гола и асистирао Руганију у 95. минуту за побједу против Фрозинонеа 3:2.

Јуве је тако прекинуо низ од четири узастопна меча без побједе и сигурно барем за неко вријеме продужио мандат на клупи Старе даме Максу Алегрију.

Чак четири гола смо видјели у првих пола сата игре. Влаховић је био стријелац у трећем минуту, а одмах су га испратили играчи Фрозинонеа за потпуни преокрет. Поново је Влаховић преузео голгетерску улогу и вратио Јувентус у игру.

У другом полувремену Фрозиноне је изгледао као задовољан тренутним резултатом, а Јувентус је преузео потпуну иницијативу. Статистика много говори, Јувентус је имао 62 одсто посједа лопте, шутали су 22 пута за разлику од Фрозинонеа који је свега 3 пута погодио оквир, али зато су два шута завршила иза леђа Шћезног.

Сва упорност Јувентуса им се исплатила на 12 секунди прије краја. Корнер је искористио Дениеле Ругани који је из мртвог угла успио да угура лопту у мрежу, преноси Атв.

Јувентус је са 57 бодова други на табели, али сјајни Интер има двије утакмице мање и шест бодова више. Са друге стране Фрозиноне је са 23 бода на 16. позицији на табели а ово им је био четврти узастопни пораз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана