Јоветић: Први гол Митровића је измишљен

Танјуг
Јоветић: Први гол Митровића је измишљен

БЕОГРАД - Капитен фудбалера Црне Горе Стеван Јоветић изјавио је синоћ у Београду да је вјеровао да његов тим може да избори макар бод против Србије у мечу квалификација за ЕП 2024. године.

Србија је синоћ у Београду побиједила Црну Гору резултатом 3:1 у мечу групе Г квалификација за ЕП 2024. Литванија и Мађарска су одиграле 2:2. Мађарска је прва на табели са 14 бодова, док је Србија друга са 13. Црна Гора је трећа са осам бодова.

Јоветић је навео да је пресудио индивидуални квалитет фудбалера Србије.

-Мислим да смо одиграли добро прво полувијијреме. Први гол Митровића је измишљен, ту се ништа није могло. Морали смо боље у другом дијелу, пали смо и физички и Србија је то искористила - рекао је Јоветић за ТВ Арена спорт.

Он је истакао да Црна Гора није изгубила све шансе за пласман на ЕП 2024.

-Србија има квалитет заиста. Измјене су код њих уродиле плодом. Искрено био сам убијеђен да ћемо одиграти неријешено, али шта је ту је, имаћемо још шанси - додао је Јоветић.

Фудбалски репрезентативац Црне Горе Адам Марушић је истакао да је дао максимум на дуелу са Србијом.

-На мени је било да дам максимум у свом граду као професионалац. Дали смо сви максимум, резултат није као што смо очекивали. Морамо да изађемо уздигнуте главе, јер смо дали све од себе -рекао је Марушић после меча за ТВ Арена спорт.

Он је навео да су Сергеј Милинковић-Савић и Филип Костић направили разлику на синоћњим мечу у корист Србије.

-Успјели смо послије гола да се вратимо, чак смо били и опаснији на крају првог дијела. Србија је у наставку показала да има велики квалитет. Сергеј и Костић су правили разлику. Сви знају какав је Сергеј играч. Кад се изађе на терен мали детаљи праве разлике. Тако је било вечерас, тако је било и у Подгорици. Србија је побиједила на квалитет. Ми идемо кући уздигнуте главе - истакао је Марушић за ТВ Арена спорт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана