Јовановић брутално искрен: Не видим излаз, проблем је на вишем нивоу (ВИДЕО)

Б92
Јовановић брутално искрен: Не видим излаз, проблем је на вишем нивоу (ВИДЕО)

Голман Партизана Александар Јовановић огласио се након пораза у вјечитом дербију брутално искреном изјавом.

Фудбалери Партизана изгубили су од Црвене звезде резултатом 4:0 у 174. вјечитом дербију. Ружне сцене и скандалозно навијаче појединих навијача Партизана обиљежили су лоше моменте након утакмице када је повријеђен тренер црно-бијелих Александар Станојевић.

Након меча се огласио голман Партизана Александар Јовановић и био брутално искрен.

"Не могу да верујем шта сам дозволио, кад сам долазио нисам веровао да је овако. Није врућа глава, рећи ћу вам сутра исто ово, не желим ни са ким да се свађам, са свима хоћу да будем океј, али једноставно ово је проблем на много вишем нивоу. Ја сам сигуран да нико није срећан због свега овога и ово сви видите, а има много ствари о којима не би требало да пишете. Ја ћу отићи из клуба сутра, није ми проблем, играћу негде за пар стотина хиљада евра и није ми проблем. Шта смо дозволили да се направи од оваквог клуба и сви покушавамо, трудимо се, али ми стварно немамо квалитета и то је чињеница", рекао је он.

Додао је да је његов тим просјечна екипа.

"Мени ово данас није изгледало као дерби и верујем да никоме ово не одговара. Можда некоме и одговара и да ли неко види свесно како се клуб срозао. Ја волим овај клуб, али нећу некоме да се замерим и даћу све од себе да останем и није добро, а не видим ни неки излаз из овога", рекао је искрени Јовановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана