Јесењи шампион Српске креће 18. јануара

Д.Д.
Јесењи шампион Српске креће 18. јануара

БИЈЕЉИНА – Јесењи шампион Прве лиге Републике Српске бијељински Радник налази се на одмору до 18. јануара када ће званично почети припреме за други дио сезоне.

Прве три седмице ће се радити у Бијељини, и у плану је одигравање двије пријатељске утакмице, 27. јануар против ОФК Београда и 3. фебруара против  Лозница.

Наставак припрема ће се одрадити у Метковићу, гдје ће екипа боравити од 8. фебруара до 17. фебруара. У том периоду ће одиграти још три припремне утакмице, 10. фебруара против Лучког, 14. фебруара против екипе Крушево, а за 17. фебруар је заказана утакмица против екипе  Челик, након чега се наша екипа враћа у Бијељину.Генералка је планирана за 24. фебруар.

- Почетак припрема очекујемо у добром расположењу. Организационо и логистички смо спремни за другу полусезону. Јако смо задовољни радом стручног штаба и екипе у претходном периоду, али планирамо да направимо пар промјена у играчком кадру. Већ нас је појачао наш бивши играч, Дејан Живковић, а у преговорима смо са још неким играчима за које вјерујемо да могу додатно да појачају конкуренцију и донесу нови квалитет у изазовима који су пред нама. У други дио првенства улазимо са највишим резултатским очекивањима. - изјавио је директор клуба Горан Јањић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана