Јелимај први тестира Слогу

Дарко Драгичевић
Foto: FK Sloga

АНТАЛИЈА - Слога је на припремама у Анталију. Након два дана тренирања сутра играју прву од четири планиране пријатељску утакмицу.

Противник је казахстански прволигаш Јелимај (Семеј). Утакмица по тамошњем времену почиње у 17х (по нашем од 15) а игра се у Белеку.

- У ова два дана одрадили смо четири захтјевна тренинга. Много ме весели да су сви играчи одрадили све што смо тражили.  Сутра нам слиједи прва контролна утакмица,  у којој планирам да свима пружим прилику. Наравно, неки мало више а неки мало мање, али нико преко четрдесет и пет минута, што би требало да буде довољно  а истовремено да сви који су на припремама добију адекватну минутажу. Нисам од тренера којима је резултат током припрема у другом плану. Наравно да није императив, али је свака утакмица нови изазов и прилика да се већ од почетка ствара побједнички менталитет. Ако је икако могуће, сваку утакмицу треба покушати побиједити. Тренутно, оно што ми је много битно, то је да су сви играчи здрави и да се сви припремају према плану. Конкуренција је заиста жестока и сви се боре за своје позиције, јер апсолутно на све њих рачунам, истакао је Јагодић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана