Јандрић најавио појачања, Јованчић на мети Борца

Д.Д.
Јандрић најавио појачања, Јованчић на мети Борца

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца се сутра селе у  словеначку базу-Терме Зрече.Тамо ће “црвено плави” кроз серију тренинга и три контролне утакмице избрусити форму за нову сезону.

Оливер Јандрић, спортски директор клуба задовољан је одрађеним на терену током уводној дијела припрема. Док фудбалери марљиво тренирају на терену, спортски сектор има пуне руке посла.

-Увелико радимо на формирању играчког кадра. У завршним смо преговорима са пет -шест играча који би у току наредне седмице требало да парафирају уговор . Они долазе у Бањалуку на медицинске прегледе, а потом би требало да се прикључе екипи на припремама у Словенији.Ради се о фудбалерима који играју у везном реду, штоперу, те нападачу и играчу који покрива крилне позиције. Ако све буде како треба увјерен сам да ће та група играча бити право појачање за нашу екипу.Оно што нас посебно радује је да смо практично задржали окосницу шампионске генерације на окупу, а циљ нам је да будемо још бољи него наредне сезоне, поручио је Јандрић.

Иако директор није желио о именима једно од њих је процурило. Душан Јованчић, бивши фудбалер Црвене звезде налази се на листи жеља бањалучког тима, сазнаје портал спортдц. Јованчић је био члан екипе која је савладала Ливерпул 2:0.

Искусни везиста је прошлу полусезоне провео у грчком Кифисиасу гдје је одиграо четири меча. Поред тога играо је за Ризе, затим за Астану те ишао на позајмице у Тобол и  Кифисиас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана