Јагодић: Желимо добар резултат у Коњицу

Д.Д.
Foto: ГС

Након непланиране паузе у другом колу фудбалери Слоге сутра играју против Игмана.

Тренер Владо Јагодић је највећи пораз на клупи добојског тима доживио управо у Коњицу а већина те екипе је и даље у саставу. 

- Не желимо да нам се понове неке ствари као на прошлом гостовању Игману, када нисмо искористили неколико прилика и пенал, а на крају изгубили 3:0. То је мој највећи пораз на клупи Слоге Меридиан и сигурно да сам протекле седмице то имао у подсвијести и припремао екипу да се све то не понови. Узели смо у обзир да и они имају одгођену утакмицу такође против Жељезничара, али су успјели да побиједе на гостовању код Звијезде 09, новајлије у Премијер лиги Босне и  Херцеговине и сигурно да су тада показали велику ефикасност. Они такође имају промјена у екипи, мада ми имамо више. Узимајући у обзир скаутинг, њихових девет играча би могло играти и сада, а који су играли прошли пут против нас. Код нас су против Сарајева играли само Милановић и Николић, сви остали су били нови, а успјели смо направити тај резултат. Ми желимо у Коњицу такође направити добар резултат, наравно да ће бити тешко али ако будемо научили нешто из видео анализа и тренинга које смо циљано радили, мислим да имамо велику шансу. Игман је претрпио промјену тренера, више није колега Мусемић, сада је његов досадашњи асистент Ћосић. Против Звијезде 09 су постигли четири, а примили три гола. Очекујем да ће на исти начин играти, јер такав им је одабир играча, они тако играју. Наравно, то је екипа која може бити незгодна ако им се то дозволи- поручио је Јагодић

Тренер Слоге има великих проблема пред меч.

- Што се нас тиче, нажалост имамо два играча који сутра неће моћи наступити, а трећи је упитан. Ради се о веома битним играчима. То су Данило Шиповац који је имао оперативни захват на горњој вилици, затим Никола Дујаковић који је јуче на тренингу имао неугодну повреду па неће ићи на ову утакмицу и Зоран Караћ који од утакмице са Сарајевом има одређене здравствене проблеме и упитно је да ли ћемоћи наступити. Без та три играча ми морамо добро размислити о начину игре и одабиру играча умјесто њих. Не желим да се ово схвати као правдање, јер без некога кога нема увијек се може и мора, а ми имамо довољан број играча за квалитетан наступ. На примјер против Сарајева није играо Реџић, једно од наших најбољих појачања у везном реду, али смо ипак побиједили. Сви остали играчи су ту, данас имамо тренинг а затим крећемо на пут. Ми чврсто стојимо на земљи са обје ноге, имамо своје циљеве и свака утакмица нам је као најбитнија. Тако ћемо наступити у Коњицу, али и против Звијезде 09 у четвртом, затим Борца у петом колу и тако редом - истакао је тренер Владо Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана