Јагодић: Радује игра и повратак Видића

Д.Д.
Јагодић: Радује игра и повратак Видића

ЗЛАТИБОР – Фудбалери добојске Слоге припреме на Златибору завршили су ремијем против Младости ГАТ 1:1. Гол за Слогу постигао је Зоран Караћ, а стријелац за Младост је био Дамјан Даничић.

Тренер Владо Јагодић је на старту послао на терен: Ерић, Ђекић, Варга, Милановић, Ристић, Квесић, Попара, Милићевић, Караћ, Веселиновић, Мркаић.

У наставку су шансу добили остали играчи који су на припремама. Јагодић истиче да је за овај период игре веома задовољан како је његов тим изгледао

-Веома добра утакмица и противник по мјери. Младост ГАТ је одличан тим а ми смо у првих 60 минута играли баш како смо се договорили и презадовољан сам тим дијелом. Одиграли смо такмичарски меч у којем ривалу нисмо дозволили ништа док смо били у најјачем саставу. Измјене су затим биле циљане . Неколико играча је одиграло по 75 минута. Одрадили смо 18 тренинга и одиграли четири утакмиц. Сад нам слиједе још двије седмице треће фазе. Играчи ће након повратка имати два дана одмор , морама да их похвалим јер су све одрадили како треба. Такође веома ме весели повратак Дејана Видића. Одиграо је пола сата. Са њим и са повратком Тонија  Јовића ћемо имати ширину у нападу– рекао је Јагодић.

Слога се враћа са Златибора и до старта првенства имаће још двије контролне утакмице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана