Јагодић пред Жељезничар: Промјена тренера доноси нову енергију

Д.Д.
Јагодић пред Жељезничар: Промјена тренера доноси нову енергију

ДОБОЈ – У добром расположењу фудбалери Слоге одлазе на гостовање на Грбавицу. Жељезничар је током седмице смијенио тренера Нермина Башића и сигурно је да ће са новом енергијом кренути у дуел против Добојлија.

-Свака утакмица нам је иста, спремамо се и имамо свој стил који покушавамо да усавршавамо. Сваки клуб цијеним, посебно оне из врха који су били шампиони и освајачи Купова, попут Жељезничара. Имамо узлазну путању, екипа и стручни штаб су на окупу усагласили смо захтјеве и обавезе. Било би изузетно добро за нас да поновимо игру из прошлих утакмица, гдје смо сачували гол против Широког и Сарајева што је велики напредак. Уз то смо били разноврсни у фази реализације. Имамо право да се надамо доброј партији а видјећемо да ли ће то бити довољно за добар резултат.

Тренер Владо Јагодић упозорава играче на старт меча, гдје ношени навијачима домаћи покушавају да дођу до предности.

-Жељо има своје проблеме али се ми у припреми не бавимо тиме, осим њиховом игре. Знамо какву подршку имају на свом терену посебно на старту кад сви пјевају химну и са промјеном тренера добиће нову енергију. Сигурно ће то досадашњи помоћни Алихоџић тражити. Ако се не привикнемо на тај амбијент могли би да имамо проблем. Ипак, искусна смо екипа и надам се да ћемо добро одговорити. Ова екипа није освајала бодове на гостовањима након Кошева а вјерујем да имамо добру форму и да то треба ускоро да урадимо како би се задржали ако не и напредовали са ове позиције- истакао је тренер Јагодић, који не може да рачуна на Амара Тахрића, док су ван строја Андреј Боснић и Иља Гучмазов.

Штопер Милош Николић очекује тежак меч.

-Знамо какво је то гостовање. Жељезничар је пуно бољи кући него на гостоваљима. Имамодобру атмосферу и резултате тако да се надамо да можемо да извучемо повољан резултат. Жељо је фаворит, нама је позитиван резултат и бод, ако нам се укаже прилика покушаћемо да дођемо и до три бода- рекао је Николић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана