Извршни одбор Фудбалског савеза Републике Српске: Слободи специјална позивница

Д. П.
Извршни одбор Фудбалског савеза Републике Српске: Слободи специјална позивница

БАЊАЛУКА - Пошто шампион Друге лиге Републике Српске, група запад, Слога из Трна није испоштовала рок за лиценцирање, а потом је и послала допис да није спремна за играње у Првој лиги, Извршни одбор Фудбалског савеза Републике Српске упутио је специјалну позивницу Слободи из Новог Града која ће морати да по скраћеном поступку испуни процес лиценцирања. Уколико у томе не успије, позивница ће бити упућена Текстилцу из Дервенте и Алфа Модричи, који су једини уз Новограђане били заинтересовани да играју у прволигашком друштву.

На овој сједници ИО ФСРС усвојени су такмичарски извјештаји Прве, других и трећих лига, те футсала и женске лиге РС. Усвојени су сви приједлози за чланове Дисциплинске, Апелационе, Првостепене комисије за лиценцирање, Другостепене комисије за лиценцирање, те за мјесто тужиоца и замјеника тужиоца ФСРС.

Уколико садашњи предсједник ФСРС Вицо Зељковић добије нови мандат, (једини кандидат за предсједника) аутоматски ће постати члан ИО ФС БиХ. По свог представника за период 2025-29. за ово тијело даће ПФС Бијељина и ПФС Источно Сарајево, а из остала четири ПФС-а биће изабрана још два члана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана