Изборна Скупштина фудбалског клуба Леотар: Мичета и даље на челу

Г.С.
Изборна Скупштина фудбалског клуба Леотар: Мичета и даље на челу

ТРЕБИЊЕ - На изборној Скупштини Леотара за предсједника највишег клупског тијела изабран је Симеон Дучић, док је потпредсједник Бранислав Рупар. На овој сједници одржаној у великој сали Скупштине града Требиња потврђен је мандат тренутном Управном одбору на челу са предсједником Рајком Мичетом. Такође, именован је надзорни одбор, чији је предсједник Недељко Ламбета.

Послије избора Мичета је захвалио делегатима те поднио извјештај о раду клуба у протеклом периоду и план рада за наредни период, истичући важност инфраструктурних пројеката за даљу будућност клуба и спорта у граду уопштено. Испадање из Премијер лиге је оцијењено као такмичарски неуспјех, али ће се период играња у нижем рангу искористити за стабилизацију клуба, како би се Леотар за 100. рођендан, који ће бити обиљежен наредне године, поново нашао у друштву најбољих клубова у БиХ.

У претходном периоду враћени су сви порески дугови који су наслијеђени од претходног руководства, плате и остале принадлежности према играчима се редовно измирују, као и обавезе према добављачима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана