Историјска ноћ за Борац: Сигурносне мјере на највишем нивоу

Ивана Винчић
Историјска ноћ за Борац: Сигурносне мјере на највишем нивоу

БАЊАЛУКА - Вечерас је у Бањалуци примјетно појачано присуство припадника Специјалне антитерористичке јединице МУП-а Републике Српске (САЈ) на улазима у град.

С оклопним возилима и у пратњи полицијских хеликоптера, припадници САЈ-а дочекују групе мађарских навијача који пристижу у град на Врбасу.

Разлог за овакве мјере сигурности је вечерашња утакмица између бањалучког Борца и мађарског Ференцвароша, која се игра на Градском стадиону у Бањалуци.

Очекује се велики број навијача оба клуба, што је изазвало додатне сигурносне мјере како би се осигурала безбједност свих присутних.

Навијачи оба тима већ су почели пристизати у град, стварајући праву фудбалску атмосферу, али и изазивајући појачану опрезност међу органима реда.

Подсјећамо, послије 0:0 у Будимпешти, бањалучки Борац вечерас на крцатом Градском стадиону има лијепу прилику да оствари највећи успјех у клупској историји.

Без обзира на то како ће се завршити вечерашњи дуел са Ференцварошем на Градском стадиону, фудбалери Борца ће први пут у клупској историји бити на европској сцени током јесени.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана