Играчи Борца тужни, али и оптимистични: Чека их пакао у Бањалуци

Д.П.
Играчи Борца тужни, али и оптимистични: Чека их пакао у Бањалуци

БЕЧ - Никола Ћетковић је био сјајан на првој утакмици квалификција за Лигу конференције. Млади голман је бранио све ударце до судијске надокнаде када је Харис Табаковић ипак донио предност Аустрији за реванш.

Ћетковић истиче да је веома тешко након гола.

-Ова утакмица нам је отворила очи и показала да можемо да се носимо и са оваквим ривалима. Примили смо гол несрећно у посљедњим тренуцима али морамо да напустимо стадион уздигнуте главе након свега што смо приказали велике борбе и карактера Показали смо да можемо да играмо на овом интензитету који за Аустрију није ништа ново јер овако играју стално у првенству. Ништа није изгуб    љено у још бољем амбијенту покушаћемо уз помоћ навијача доћи до резултата. Хвала навијачима имали смо сјајну подршку, а вјерујем да ћемо у реваншу имати још већу- рекао је Ћетковић
Макс Јурај Челић одиграо је добар меч против Аустрије, али на крају гол уништио снове.

– Врло ми је тешко. Стварно смо играли храбро од прве минуте. Имали смо своје прилике, имали су и они, али нам је недостајало мало среће. Посебно је мени као штоперу била мотивација да сачувамо мрежу, али ето то је фудбал. Игра се до задње секунде.Њихови напади су сијевали сваке минуте. Да не улазимо сада у  дубљу анализу. Морамо да се још боље тактички припремимо. Врло сам оптимистичан након ове утакмице. Није паметно рећи, али можда је и боље што је овако завршило јер смо сада свјесни да морамо да побиједимо. Са друге стране видјели смо да је могуће играти против њих. Очекује их пакао у Бањалуци Имамо још једну утакмицу и покушаћемо да будемо бољи – рекао је Челић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана