Играчи Борца из Козарске Дубице вриједно тренирају

Д. П.
Играчи Борца из Козарске Дубице вриједно тренирају

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Фудбалери прволигаша Борца већ 25 дана налазе се у тренажном процесу, а шеф стручног штаба Дубичана Слободан Старчевић задовољан је до сада урађеним. Одигране су већ и три контролне утакмице у којима су савладани Слобода из Мркоњић Града са 3:0 и јуниори бањалучког Борца, док је ремијем, 2:2 завршен дуел против БСК-а.

- Сигурно да је ова посљедња провјера против “романтичара” била најзахтјевнија. Радује ме однос појединаца према обавезама које су пред њих постављене и ако овако наставе са радом, сигурно да у наставку сезоне опстанак, који нам је једини циљ, неће доћи у питање. Наравно жеља нам је да оправдамо и пласман у полуфинале Купа Српске и било би сјајно да се пласирамо у саму завршницу - рекао је Старчевић.

Пред његовим изабраницима су још три провјере. За 10. фебруар је планиран сусрет против Мославине у Кутини, а седам дана касније ривал ће бити Рудар Приједор. Генералка је 24. фебруара против Јединства из Жеравице.

- Имамо још доста времена да се уиграмо, јер не треба заборавити да смо доживјели велике промјене у играчком кадру. Због обавеза, највише пословних, са нама више нису Емилко Јанковић, Владо Копривица, Невен Бунић, Дејан Максимовић, Дејан Глишић, Алекснадро Јаћимовић, Предраг Пралица и Борис Далић, док су дошли Његош Зељковић, Младен Згоњанин, Ранко Јанковић, Давор Перић, Никола Митровић, Бојан Буразор, Матеја Божић, Давид Гаврић, Огњен Крнета и Катсутако Сато - додао је Старчевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана