Играч Радника Мирзад Механовић најзаслужнији за тријумф над Вележом: Побједа цијелог тима

Дарко Пашагић
Играч Радника Мирзад Механовић најзаслужнији за тријумф над Вележом: Побједа цијелог тима

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Радника стигли су до друге побједе у три до сада одиграна сусрета у повратничкој сезони у Премијер лиги БиХ, а најзаслужнији за тријумф против Вележа (4:3) био је Мирзад Механовић.

Играч који је члан Бијељинаца постао 7. августа прво је у четвртом минуту уписао асистенцију код поготка Ђорђа Пантелића за 1:0, потом је у првом минуту судијске надокнаде првог полувремена изједначио на 2:2, да би у 69. минуту још једном био асистент Андрији Јањићу за вођство од 4:2.

- Не бих себе истицао у први план, јер је ово била побједа цијелог колектива и стручног штаба. Добро смо прије утакмице анализирали противника, али није ишло баш онако како смо се надали. Међутим, на крају је испало добро. Сви смо одиграли онако како се од нас очекивало, нисмо клонули духом када су Мостарци преокренули резултат и на крају смо освојили веома вриједне бодове - нагласио је Механовић.

Многи нису очекивали да ће Радник послије три одиграна меча имати чак седам бодова.

- Атмосфера у екипи је одлична и ова побједа само може још више да нас мотивише да будемо још бољи. Истакао бих и сјајну подршку са трибина која је била и у прошлом мечу када смо са Широким Бријегом играли неријешено, 1:1. Навијачи су били уз нас и у тренуцима када су Мостарци веома брзо постигли два гола и сигурно нам је то много помогло да се вратимо у меч. Очекујем да тако буде и у наредним сусретима, а сигурно ћемо им се одужити добрим играма - додао је Махеновић.

Остали резултати и стријелци четвртог кола: Игман - Широки Бријег 0:3 (Тараба 41, Јелавић 51, Вучур 65), Слобода - Жељезничар 0:1 (Алжабер 62), ГОШК - Посушје игра се вечерас од 21 час, Слога - Борац одгођено, Зрињски - Сарајево одгођено.

Парови петог кола, које се игра 31. августа и 1. септембра: Сарајево - Радник, Зрињски - Посушје, Борац - ГОШК, Жељезничар - Слога (Д), Широки Бријег - Слобода, Вележ - Игман.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана