Ибрин син заблистао (ВИДЕО)

ГС
Ибрин син заблистао (ВИДЕО)

МИЛАНО - Старији син Златана Ибрахимовића, Максимилијан (17), имао је савршен деби у стартној постави за Примавера тим Милана у суботу против Удинезеа.

Био је двоструки стријелац за млади тим "росо-нера" у побједи од 4:0.

Први гол је постигао тако што је испратио акцију саиграча, најбоље се позиционирао и послао лопту у мрежу из непосредне близине гола. Ништа спектакуларно, али веома битан моменат за младог Ибрахимовића, јер му је то био први гол за Примавера тим Милана.

Други је већ био нешто што смо видјели толико пута од његовог оца - снажан ударац ван казненог и лијеп погодак за водство од 3:0.

Максимилијан је тако наставио да ниже успјехе у својој младој каријери.

Он је овог љета потписао свој први професионални уговор, обавезао се на вјерност клубу до 2029. године, након што је оставио добар утисак играјући за селекцију до 18 година код Данијелеа Бонере.

Повремено је добијао прилику и у Примавера тиму код Игнација Абатеа, одиграо је три утакмице за ту селекцију претходне сезоне, али није успио да се упише у стријелце.

Овог љета је прекомандован у најважнији јуниорски тим Милана и одмах је показао шта умије са лоптом. Тата Златан можда добија достојног насљедника на зеленом терену, преноси Б92.

 

Maximilian Ibrahimovic scores the first Goal for the Milan Primavera this Season vs Udinese Primavera to make it 1-0pic.twitter.com/WHkc5ft6bW

— ꜱᴄᴏᴜᴛ7ᴄᴀʟᴄɪᴏ (@Scout7Calcio) August 17, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана