Ибрахимовић се опрашта од дреса Шведске на утакмици са Србијом у Београду?

Срна
Ибрахимовић се опрашта од дреса Шведске на утакмици са Србијом у Београду?

БЕОГРАД - Легендарни фудбалер Златан Ибрахимовић могао би да се опрости од дреса репрезентације Шведске на пријатељској утакмици са Србијом која је заказана за 8. јун у Београду.

Такву могућност најавио је потпредсједник Фудбалског савеза Србије Бранислав Недимовић, који је са јавношћу подијелио планове челника шведског савеза.

"После Русије и Кипра, очекују нас мечеви са Аустријом и Шведском, а за нас је велика част што Швеђани размишљају о томе да се једна од највећих звезда светског фудбала Златан Ибрахимовић, баш против наше репрезентације опрости од дреса државног тима", рекао је Недимовић за Телевизију "Прва".

Ибрахимовић је фудбалску каријеру окончао у љето прошле године, а данас ради као савјетник руководства италијанског "Милана".

Посљедњи меч за репрезентацију Шведске одиграо је у марту 2023. године против Белгије у мечу квалификација за Европско првенство у Њемачкој.

Ибрахимовић је за репрезентацију Шведске наступио 122 пута и постигао 62 гола, али није имао прилику да се на прави начин опрости од националног дреса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана