И Саво Милошевић непожељан у Федерацији БиХ

Кликс
И Саво Милошевић непожељан у Федерацији БиХ

Уочи утакмице баража за ЕУРО између БиХ и Украјине, на неколико локација у Зеници осванули су плакати против званичника ФС БиХ.

На залијепљеним плакатима налазе се слике челних људи ФС БиХ, а преко њихових ликова великим црвеним словима исписана је ријеч: "Непожељни".

Како преноси портал "Кликс", плакати се налазе на различитим локацијама широм Зенице, а управо ће се у овом граду у четвртак играти утакмица која ће одредити финалисту баража за Европско првенство.

Први на листи "непожељних" је предсједник ФС БиХ Вицо Зељковић, али на плакату се налазе и слике селектора Сава Милошевића, затим директора репрезентације Звјездана Мисимовића те чланова Извршног одбора ФС БиХ.

Плакати су, очигледно из протеста и навијачких незадовољства, осванули само дан прије полуфиналне утакмице баража за Европско првенство 2024. године.

Све ово сугериша да ће зенички стадион, који је за ову утакмицу одавно распродат, бити поприште и обрачуна дијела навијача БиХ са челницима Савеза, пише сарајевски портал.

У другом полуфиналу "Стазе Б" налазе се Израел и Исланд. Домаћин финала 26. марта биће побједник дуела између БиХ и Украјине.

Na nekoliko lokacija u Gradu Zenica, na panoima za javno oglašavanje, nepoznate osobe su polijepile plakate sa slikama čelnih ljudi Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine preko kojih ne velikim crvenim slovima napisano: "Nepoželjni!!!".https://t.co/vqxJpfHzXN

— etto.ba (@ettoba) March 20, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана