Хреља: Тријумф за клупску историју

Дарко Драгичевић
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА - У Фудбалском клубу Борац је све подређени реванш утакмици квалификација Лиге Европе против КИ Клаксвик.

У Бањалуци желе да надокнаде гол заостатка из прве утакмице, а  „црвено плави” увјерени су да могу до резултата којим би направили велики европски испит.

Дамир Хреља поручује да је екипа мотивисана да покаже своје право лице.

- Добро тренирамо и увјерен сам да чемо бити прави у четвртак. Свјесни смо грешака које смо направили у првој утакмици и потрудићемо се да их не поновимо. Имамо огроман мотив да направимо велики, историјски, успјех и да обрадујемо читав град и наше навијаче. Знамо шта нам доноси предстојећа утакмица и спремни смо да оставимо срце на терену за побједу која нам доноси коначан успјех, рекао је  Хреља

Гол заостатка из Торшавна је надокнадив, а Хреља каже да екипа мора да буде посвећена само својој игри.

- Незгодна су екипа, али наравно да се може играти са њима. Не тражим алиби за пораз и мишљења сам да само ми треба да будемо на нивоу на којем можемо бити. То је наш основни циљ. Морамо да уђемо од првог минута фокусирани, да будемо борбени и да искористимо хук са, надам се, пуних трибина.”
Неизоставан је и позив навијачима.

- Атмосфера против ПАОК-а је била невјероватна. И сад се најежим када помислим на навијање са трибина. Ипак, ја се надам да ће наши навијачи препознати важност утакмице која нас чека и да знају да нам сада њихова подршка треба као никад. Читава екипа прижељкује пуне трибине и да онда сви заједно славимо, рекао је Хреља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана