Хоће ли Роналдо у пензију

ГС
Хоће ли Роналдо у пензију

Легендарни фудбалер Кристијано Роналдо је против Француске задњи пут наступио на једном европском првенству у фудбалу, али не намјерава ићи у репрезентативну пензију.

Након што је Португалија испала на пенале у четвртфиналу Евра од Француске резултатом 5:3, Роналдо се огласио на друштвеним мрежама и послао јасну поруку како ће наставити играти за Португалију, а то значи и да ћемо га гледати на Свјетском првенству за двије године.

-Жељели смо више. Заслужили смо више. За нас. За сваког од вас. За Португалију. Захвални смо за све што сте нам дали и за све што смо до сада постигли. На терену и изван њега. Сигуран сам да ће све ово што смо оставили у насљеђе бити цијењено и да ћемо све то наставити градити. Заједно - поручио је Роналдо, који је у протеклу 21 годину за Португал одиграо 212 утакмица и постигао 130 голова.

Управо та посљедња ријеч "заједно" значи само једно - да ће Роналдо наставити играти за Португалију, преноси Кликс, као и да ће је предводити у походу на пласман на Свјетско првенство које ће се 2026. године одржати у Сједињеним Америчким Државама, Канади и Мексику.

Роналдо је за Португалију играо на свим великим такмичењима од 2004. године. На посљедњем Мундијалу у каријери имаће 41 годину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана