Хоће ли Роналдо играти против ‘’змајева’’ на Билином пољу?

ГС
Foto: Танјуг

Репрезентација Португала у петак навече савладала селекцију Словачке са 3:2 чиме су и дефинитивно обезбиједили пласман на Европско првенство, а Кристијано Роналдо био је кључан у тријумфу свог тима са два постигнута поготка.

Оно што, наравно, занима све љубитеље и навијаче БиХ, јесте да ли ће Кристијано Роналдо играти против ‘’змајева’’ на Билином пољу у Зеници, с обзиром да су и математички обезбиједили пласман на Европско првенство.

„Сад кад смо се квалификовали на Европско првенство, могу истаћи да се надам да ћу играти. Остало је још много времена до првенства, надам се да нећу имати повреде и да нећу имати никакве друге проблеме. Рано сам отишао из Португала, али Португал ће заувијек бити мој дом. Имам велику подршку на сваком стадиону у Португалу” – казао је Роналдо,

Који је потом додао:

„Наравно да сам на располагању селектору. Не знам шта он жели и какве су му замисли, али ја сам дефинитивно на располагању репрезентацији и у Зеници”.

Сигурно да би његово неиграње било позитивно ствар за Змајеве, који би тако имали пријетњу мање пред својим голом. Подсјетимо, БиХ и даље има шансу да се директно пласира на Европско првенство уколико се све коцкице посложе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана