Хит лапсус: Бивши фудбалер Партизана помијешао Звезду и Србију! (ВИДЕО)

Курир
Хит лапсус: Бивши фудбалер Партизана помијешао Звезду и Србију! (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Фудбалска репрезентација Србије одиграла је неријешено 0:0 са актуелним шампионом Европе Шпанијом у првом колу А4 групе у Лиги нација.

Један од момака који је пружио сјајну партију и својом борбеношћу освојио срца навијача Србије био је млади Вељко Бирманчевић.

Одавно нисмо видјели у нашој фудбалској репрезентацији некога ко улаже толико енергије на терену. Милина је било гледати га како граби у нападу, а онда са истим жаром хита ка одбрани како би затворио Џамала и допунио се са сјајним Павловићем.

Момак који је одушевио фудбалску јавност у Србији, након меча је усхићено анализирао дешавања на терену и том приликом направио лапсус који је насмијао навијаче на друштвеним мрежама.

„Са 13 година сам први пут био на Маракани, гледао Зве... Овај, гледао сам репрезентацију Србије“, рекао је Бирманчевић.

 

Кажем Звезда, а мислим СРБИЈА! pic.twitter.com/4SBqtYtpVb

— (@zvezdamijesve_) September 5, 2024

Иначе, Вељко је дијете Партизана. Поникао је у клубу из Хумске, али уписао је само три наступа за први тим. Након позајмица у Раду и Чукаричком званично је прешао у клуб са Бановог Брда и сјајним партијама привукао пажњу иностраних клубова. Услиједио је трансфер у Малме, па Тулуз, а сада је стандардан фудбалер Спарте из Прага.

Иако је поникао у Партизану, никада није крио да је велики навијач Црвене звезде, пише Курир спорт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана