Хари Мегвајер: Стварно верујем да Енглеска може да освоји СП у Катару

Танјуг
Хари Мегвајер: Стварно верујем да Енглеска може да освоји СП у Катару

ДОХА - Енглески фудбалски репрезентативац Хари Мегвајер изјавио је да стварно вјерује да његов тим може да освоји Светско првенство у Катару, преносе британски медији.

Енглеска ће у суботу у четвртфиналу СП играти против Француске.

Енглеска је пре четири године на СП у Русији у полуфиналу послије пенала елиминисана од Хрватске, а на крају је освојила четврто мјесто. 

Мегвајер сматра да је дошло вријеме да Енглеска освоји свјетску титулу.

"Мислим да је то једина ствар за коју бих рекао да се овај тим разликује од оног из 2018. Стварно верујемо да је то могуће", рекао је Мегвајер за "Би-Би-Си".

Он је истакао да је ова селекција енглеских фудбалера добила побједнички менталитет.

"Увјерени смо да можемо да освојимо турнир у Катару, то је позитивна промјена у нашем менталитету. Наравно, знамо колико ће то да буде тешко. Мислим да постоји пет, шест тимова са истим увјерењем, а 2018. ми нисмо били такви", навео је фудбалер Манчестер јунајтеда.

Мегвајер се ове сезоне налази на мети критика навијача Манчестер јунајтеда и енглеске репрезентације.

"Искрено, не пратим превише друштвене мреже. Можда моја породица чита више од мене. Причам им да се склоне од друштвених мрежа, иако је то навика већине људ. Читам понешто, али имам 29 година, капитен сам Манчестер јунајтеда и одиграо сам 52 меча за енглеску репрезентацију. Ако се осврнем на своју каријеру, онда живим свој сан. Радим оно што сам одувек желио", додао је фудбалер Манчестер јунајтеда.

Он је истакао да у наставку каријере жели да осваја трофеје.

"Прошла сезона ми је била изузетно тешка, нисам добро играо као у претходних пет. Мислим да само Лионел Меси и Кристијано Роналдо нису имали пад током каријере", закључио је Мегвајер.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана